Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno Bijeli!

Portugalci posebno nabrijani na jednog igrača Hajduka: "Nismo lošiji, razlika je bila previsoka"

Trener Vitorije Guimaraes održao je konferenciju za medije uoči utakmice s Hajdukom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige između Vitorije Guimaraes i Hajduka domaćini su održali presicu.

Kao što je to bio slučaj i u portugalskim medijima tijekom ponedjeljka, trener Vitorije Moreno Teixeira prokomentirao je izjavu Lukasa Grgića. Veznjak Hajduka je uoči polijetanja za Portugal rekao da je vidio strah u očima igrača Vitorije na Poljudu u prvoj utakmici.

"Mi respektiramo svaku momčad, ali nemamo straha. Ta riječ ne postoji u našem DNK", istaknuo je Teixeira.

O planu za revanš portugalski stručnjak je izjavio:

"Ne moramo sve riješiti brzo. Krenut ćemo sa željom da što prije zabijemo gol, ali nećemo gubiti glavu. U svakom slučaju morat ćemo biti bolji nego u prvoj utakmici. Određeni rizik ćemo morati preuzeti jer ipak smo u zaostatku u odnosu na Hajduk, ne samo zbog ta dva gola nego i zbog činjenice da oni nisu igrali za vikend, a mi smo imali gostovanje kod Chavesa u prvom kolu prvenstva."

"To su situacije poslije kojih se teško fizički oporavlja, ali izlike me ne interesiraju. Spremni smo, bit će vruće na tribinama. Šteta što se ne igra u malo kasnijem terminu jer sam siguran da bi bilo još više ljudi", zaključio je trener Vitorije Guimaraes.

Utakmica Vitoria Guimaraes - Hajduk igra se ove srijede s početkom u 18:00 po našem vremenu (17:00 po portugalskom).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider