Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je burno

VIDEO Trener talijanskog prvoligaša podivljao na igrača: Unio mu se u lice pa ga udario

Sampdoria je pobijedila Veneziju s 2:0 u susretu 30. kola Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom nedjeljnom susretu 30. kola talijanske Serie A nogometaši Sampdorije slavili su sa 2:0 u gostima kod Venezije koja je ostala s igračem manje pred sam kraj susreta.

Thomas Henry je zaradio drugi žuti karton zbog prigovora, a to je žestoko razljutilo trenera domaće momčadi Paola Zanettija koji je u potpunosti izgubio živce i krenuo na svog nogometaša.

Primio ga je za dres i krenuo naguravati, a sve je popratio salvom uvreda na njegov račun. Srećom, sve se ubrzo smirilo. Nakon dvoboja trener Venezije je izišao pred novinare i bez ustručavanja kazao da je Henry napravio sranje.

Sukob trenera i nogometaša Venezije možete vidjeti OVDJE.

"Na kraju prvog poluvremena sudac je došao do nas i rekao nam da mu je oprostio karton, pretvarao se da nije čuo uvredu na engleskom. U ovom trenutku moramo se više baviti igrom na terenu, a manje pričom. Henry je napravio sranje, u potpunosti sam izgubio živce", prenosi talijanski Tuttomercato.

Inače, nogometaši Sampdorije sve su riješili u prvih 45 minuta i na odmor otišli s prednošću od dva pogotka. U 24. minuti zabio je Caputo, a 14 minuta kasnije pao je novi gol. Zabio je ponovno Caputo.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider