Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugi put će razmislit

Trener Šerifa brutalno odgovorio nizozemskoj legendi: Popljuvao ih je nakon Dinama, a sada bi mogao zažaliti

Šerif je svladao madridski Real s 2:1 na Santiago Bernabeu u 2. kolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se čudesna priča moldavskog Šerifa u Ligi prvaka. Sinoć su sjajnim pogotkom svladali Real Madrid na kultnom Santiago Bernabeu sa 2:1 i tako poslije dva kola imaju maksimalni broj bodova.

Nakon još jedne sjajne predstave oglasio se trener moldavske momčadi Yuriy Verndyub koji nije zaboravio uvrede legendarnog napadača Liverpoola, Dirka Kuyta.

Podsjetimo, nakon što je moldavska momčad pobijedila Dinamo s 3:0 i tako ga izbacila iz utrke za Ligu prvaka, Kuyt nije bio niti malo impresioniran njihovom igrom.

Štoviše, ikona nizozemske reprezentacije tada je kazala da Šerifu uopće nije mjesto u Ligi prvaka.

"Liga prvaka je natjecanje za prvake, svjestan sam, ali momčadi poput Šerifa nemaju što tražiti u njoj", rekao je Kuyt na nizozemskoj televiziji.

gol expired Ovo je baš ponižavajuće: Poslušajte što je novinar pitao igrača Šerifa nakon pobjede protiv Real Madrida divider

No, dočekao je odgovor ukrajinskog trenera koji je sa Šerifom priredio ogromnu senzaciju u Ligi prvaka. Nakon ukrajinskog Shakhtara, svladali su i madridski Real.

"Veliki igrač, Dirk Kuyt je rekao da za Šerif nema mjesta u Ligi prvaka, tako da sam jako sretan što sam uništio njegov savršeni svijet", rekao je ukrajinski trener pa dodao.

"Neki veliki igrači su ranije rekli da nema mjesta u Ligi prvaka za momčadi poput Šerifa, ali mi smo to zaslužili", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider