Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JUNAČKA PREDSTAVA

Trener Rijeke nakon Napolija: "Snovi i želje su možda veći, ali nedostaje nam svega"

Rijeka je vodila protiv momčadi od 600 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu trećeg kola Europske lige Rijeka je na Rujevici izgubila 1:2 protiv Napolija. Riječani su poveli preko Murića, pa na kraju zabili samo sebi za 1:2.

Svoj komentar o utakmici dao je trener Rijeke, Simon Rožman.

"Čestitke igračima. Napoli je puno bolja momčad. Mi smo bili na svom maksimumu što nam je bio cilj. Nema tu što, napravili smo dvije, tri lake pogreške koje se na ovoj razini ne opraštaju. Nemam što reći dečkima, dali su sve od sebe, napravili smo maksimum. Teško je bez tolikog broja dobrih igrača koji nedostaju. Šteta, imali smo žar i borbu, možda smo zbog toga zaslužili nešto više. Uživamo u Europa ligi što smo dio tog natjecanja, ali kvaliteta protivnika je strašna, odlučuju potez ili dva. Bili smo blizu u nekim prilikama, poluprilikama, ali na kraju treba pohvaliti igrače i čestitat im'', rekao je Rožman pa nastavio:

gol expired Rijeka zabila sama sebi za poraz protiv velikog Napolija: Menalo pogodio stativu za vodstvo divider

"Dečki mogu biti zadvoljni, znaju koja im je vrijednost na tržištu, a koja suparniku. Meni je bitno kako ćemo sad nastaviti u HNL-u. Dosta nas troši Europa liga, bit će teško. Snovi i želje su možda veći, ali nedostaje nam svega pomalo. Proces od godinu dana nam je dobar, zadovoljan sam i mislim da smo sve napravili što smo zacrtali. Važno mi je sada prvenstvo."

U četvrtom kolu, 26. studenog gledat ćemo sudare istih suparnika, ali s drugačijim domaćinstvima. Napoli će ugostiti Rijeku, dok će u Alkmaaru igrati AZ i Real Sociedada.

Na ljestvici vode AZ, Napoli i Sociedad sa po šest boodva, dok Rijeka nema niti jedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider