Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaštitar mu odbrusio

Pogledajte kako je trener Red Bulla pokušao ući u sudačku svlačionicu!

Rijeka je zahvaljujući pogotku u Salzburgu prošla bogati Red Bull u 3. pretkolu Lige prvaka i stigla na korak od plasmana u skupine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Rijeka uz puno sreće i uz veliki sudački previd prošla u play-off rundu kvalifikacija za Ligu prvaka, trener Red Bull Salzburga Marco Rose imao je veliku želju da porazgovara sa sucima utakmice. Turčin Huseyin Gocek bio je glavni djelitelj pravde na susretu, a jedan od njegovih pomoćnika napravio je kardinalnu pogrešku u 54. minuti kada je poništio čisti pogodak gostiju.

Kamera Nove TV zabilježila je trenutak kada je Rose stigao do sudačke svlačionice, te pokušao pored zaštitara ući u nju kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo. Njemački strateg imao je itekako dobar razlog da bude ljutit na suce, no u njegovoj su ga namjeri zaustavili zaštitari, pa se Nijemac morao zadovoljiti razgovorom s njima.

"Molim vas da poštujete pravila. Nitko ne smije ući unutra", rekao je zaštitar.

"Molim vas da poštujete mene. Ja sam trener Red Bulla. Samo želim porazgovarati sa sucima", kazao je Rose, nakon čega je zaštitar pomalo bahato odgovorio.

"Sad je gotovo. Imali ste priliku govoriti na terenu".

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider