Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Trenutno drugi

Trener Osijek nakon pobjede u Zaprešiću: "Možemo daleko dogurati"

Pobjednički gol za Osijek protiv Intra zabio je najbolji strijelac lige Mirko Marić u 68. minuti i to mu je 19. pogodak ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka u subotu su u 30. kolu Prve HNL u Zaprešiću protiv Intera slavili s 1-0, te su se privremeno probili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, a trener Osječana Ivica Kulešević kazao je nakon susreta da mogu daleko dogurati.

"Slabije smo ušli u utakmicu, nije bilo pravog protoka lopte jer se svi pribojavamo takvih susreta i onda ne bude potrebne mirnoće u igri. Sve smo mogli riješiti u onim izglednim situacijama nakon što smo poveli, gotovo je nevjerojatno što smo propustili. No, imao je i domaćin svoje šanse. Čestitam igračima, u ovom zgusnutom rasporedu jako je važno imati kontinuitet", kazao je, kako prenosi internetski portal Osijeka, trener Ivica Kulešević.

  gol expired Osijek slavio u Zaprešiću: Najbolji strijelac lige donio važnu pobjedu divider

Pobjednički gol zabio je najbolji strijelac lige Mirko Marić u 68. minuti i to mu je 19. pogodak ove sezone.

"Puno se trošimo, nekoliko je igrača palo s trkom i ritmom, a slijedi nam serija derbija. Volio bih da na kraju sezone budemo na poziciji koju trenutno zauzimamo, ali ima još dosta bodova u igri. Sa svima se idemo pohrvati i vidjet ćemo koliko Osijek može, a ja vjerujem da možemo daleko dogurati“, zaključio je trener Osijeka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Najbolji trenuci borbe Emmetta i Burgosa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider