Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak nije rola wc papira

Trener nakon incidenta proveo noć u bolnici, a svijet mu se smije i optužuje ga za simuliranje

Derbi grčkog prvenstva između PAOK-a i Olympiakosa nije ni započeo, jer je gostujućeg trenera Occara Garciju ozlijedio jedan navijač s tribina.

Oscar Garcia (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U nedjelju je trebao biti odigran derbi 23. kola grčke Superlige, u kojem je vodeći PAOK dočekao trećeplasirani Olympiakos. Osam kola prije kraja PAOK je vodeća momčad prvenstva, te je u prilici po prvi put nakon 33 godine osvojiti naslov prvaka Grčke! Trenutno ima dva boda prednosti ispred AEK-a i šest ispred Olympiakosa.

Međutim susret nije odigran, već je prekinut prije samog početka, zbog predmeta koji je odsjeo na glavi gostujućeg trenera Oscara Garcije. Bivši igrač Barcelone odmah je prevezen u bolnicu, gdje je proveo noć pod liječničkim nadzorom. Prijavio se sa simptomima vrtoglavice, mučnine i ozljede donje usnice.

Svjetski mediji prenose da je pogođen s rolom WC papira, te ga optužuju da je odglumio cijelu situaciju. Međutim grčki mediji javljaju da ga je pogodila tvrda print-traka, koja se koristi u tiskanju računa u trgovinama. Ta traka sigurno ima oko 300 grama do pola kile, a kada još doleti s tribine pri velikoj brzini, sigurno jako boli.

PAOK je optužio Olympiakos da je došao s namjerom da izazove prekid utakmice, te su čelnici kluba najavili tužbu protiv rivala, koji će gotovo sigurno tražiti da se utakmica registrira kao 3:0 pobjeda za njih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider