Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"htio je igrati za nas, ali..."

Trener Intera priznao poraz u utrci za Modrića, Real s njim u sastavu ide po Superkup!

Luka Modrić kandidirat će za sastav Reala u utakmici UEFA-inog Superkupa protiv Atletico Madrida.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Već smo tijekom vikenda dobili odgovor da Luka Modrić gotovo sigurno ostaje u Real Madridu, odnosno da neće pojačati redove milanskog Intera. Epilog je to sastanka njega i predsjednika Reala Florentina Pereza, koji će ga navodno učiniti drugim najplaćenijim igračem u klubu, odmah iza Garetha Balea.

Da je priča završena potvrdio je i trener Intera Luciano Spalletti, koji je u razgovoru s novinarima odgovarao na pitanja oko najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Modrić? Ne znam što će biti s njim. Vjerojatno će ostati u Madridu do kraja ove sezone. Ja sam samo sretan da se takav igrač povezuje s Interom, ali još više što je on izrazio želju da zaigra za naš klub", rekao je Spalletti.

Podsjetimo, Inter je Modriću nudio šestogodišnji ugovor, od kojeg bi prve četiri godine proveo u Italiji, a posljednje dvije u Kini, gdje bi igrao za filijalu pod istim financijskim uvjetima (otprilike 10 milijuna eura po sezoni).

Recimo i da je u ponedjeljak objavljen popis igrača Reala koji će kandidirati za utakmicu UEFA-inog Superkupa u srijedu, u kojoj prvak Europe igra protiv pobjednika Europske lige - Atletico Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider