Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
bio bi sretan da ne igra

Trener Hoffenheima se požalio: "Ne možemo Kramariću nikako zabraniti da igra za Hrvatsku"

Kramarić mora odlučiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak se okuplja u Istanbulu gdje će 11. studenoga igrati prijateljsku utakmicu protiv Turske.

Izabranici Zlatka Dalića nakon toga igraju u Ligi nacija protiv Švedske i Portugala, a sve utakmice uživo možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

gol expired Vikend najvećih nogometnih derbija: Igraju i hrvatski rukometaši, sudar u Njemačkoj svi čekaju divider

Dalić je nedavno objavio popis s kojeg su otpali Dominik Livaković i Bruno Petković, a umjesto njih Dalić je pozvao Lovru Kalinića i Čolaka.

Od koronavirusa oporavili su se Budimir i Kramarić koji dolaze na okupljanje, a najsretniji da Kramarić ne igra za Hrvatsku bio bi trener Hoffenheima Sebastian Hoeneß.

Trener njemačkog kluba obožava Kramarića koji mu je glavni igrač u momčadi, ali boji se da bi opet mogao ostati bez njega nakon što se vrati iz reprezentacije, nada se da se Kramarić neće ponovno zaraziti ili ozlijediti.

gol expired Boksač završio u zatvoru zbog glupe objave na Instagramu, sada mora platiti jer je pretukao djevojku divider

"Svi igrači koji su zdravi idu u reprezentacije i klub tu ne može ništa. Mi smo u stalnom kontaktu s njihovim reprezentacijama pa tako i s Hrvatskom napravit ćemo sve da se ne rade neke besmislene stvari. Kramariću pa tako i ostalima ne možemo zabraniti igranje za reprezentaciju'', izjavio je trener Sebastian Hoeneß
pa dodao:

"Bio bih jako sretan da ne igra za reprezentaciju, ali mi smo po tom pitanju nemoćni. Možda bi nam trebala pomoći Bundesliga. Činjenica jest da igrači vole igrati za svoje reprezentacije, ali trenutačno svi klubovi imaju ogroman broj utakmica. Putovanje po Europi se ne preporučuje, ali oni koji su zdravi mogu ići u reprezentacije", izjavio je Kramarićev trener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider