Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okupljanje igrača 7. siječnja

Trener Hajduka: Lijepo je biti drugi, ali želimo se primaknuti Dinamu

Trener Hajduka Željko Kopić danas je na konferenciji za novinare održanoj na Poljudu izrazio zadovoljstvo sa svima u stožeru prve momčadi i kazao da će učiniti sve da u drugi dio sezone uđu još kvalitetniji te je najavio okupljanje igrača 7. siječnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kopić je istaknuo da su u pet kola ostvarili 13 bodova, što je najkvalitetniji učinak u ligi, kao i da je zadovoljan time što su u kratkom periodu ušli u polufinale Kupa. Pritom je dodao da se neće fokusirati samo na Kup već da će ići utakmicu po utakmicu, a zimske će pripreme obaviti kao pripremu za ljetnu sezonu.

"Lijepo je biti drugi, ali u kontekstu Hajduka i zahtjeva nećemo to naglasiti kao završni uspjeh. Želimo se još više primaknuti Dinamu koji je na prvom mjestu. Radim u klubu čije su ambicije naglašene tako da drugo mjesto nije nešto što ću uokviriti. Cilj mi je napraviti stepenicu prema gore u ovoj ili sljedećoj sezoni. Cijelo vrijeme naglašavam analizu kao bazu za sve ostalo. Jasnu sliku onoga kako bih volio da Hajduk izgleda igrom i rezultatom imam, a koliko ćemo blizu tom idealu doći vidjet ćemo", kazao je Kopić.

Upitan da komentira igrače, odgovorio je da mu je jasno kako su oni koji igraju zadovoljniji od onih koji ne igraju i da ne bi one koji ne igraju stavio u kontekst da nisu dovoljno dobri, zaključivši da mu nije primarno tko je igrao više ili manje već potrebe momčadi za period koji ih očekuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider