Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Prvo poluvrijeme vrhunsko"

Trener Hajduka: "Prvenstvo nije gotovo, ali brinu me ozljede. Ostali smo bez dva igrača"

Hajduk i Dinamo podijelili su bodove u najvećem hrvatskom derbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka i Dinama odigrali su 1:1 u derbiju 14. kola SuperSport HNL-a na rasprodanom Poljudu.

Odigrali su domaćini sjajno prvo poluvrijeme, poveli pogotkom Marka Livaje, ali u drugom poluvremenu su stali. Dinamo se uspio vratiti u igru preko Brune Petkovića koji je zabio svoj prvi pogodak na poljudskom terenu.

Trener domaćina Mislav Karoglan bio je nezadovoljan rezultatom. Išli su Splićani na pobjedu, ali nisu uspjeli smanjiti bodovnu prednost Dinama:

"Prvo poluvrijeme je bilo vrhunsko, daleko najbolje poluvrijeme nakon dugo vremena. Tada smo trebali riješiti utakmicu, imali smo dvije, tri izgledne šanse. U drugom smo poluvremenu izgubili loptu, ali Modri nisu puno toga kreirali", rekao je trener Hajduka pa nastavio:

gol expired Čačić: "Čestitam svima, bio je ovo sjajan ambijent. Žao mi je zbog navijača" divider

"Do jedanaesterca im nismo dali neku veliku pogrešku. Morali smo puno bolje odraditi tranizaciju, ali ovo je realan rezultat. Naše prvo poluvrijeme bilo je puno bolje od njihovog drugog poluvremena".

Na žalost po Hajduk, opet su se ozlijedili neki igrači:

"Prvenstvo nije gotovo, ali brinu me ozljede. Možda je to bio razlog našeg pada u igri, idemo se skupiti za Goricu, čeka nas teška utakmica", kazao je pa otkrio kako su se ozlijedili Dino Mikanović i Marco Fossati.

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider