Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kao da se tu igra atomski nogomet"

Tudor oštro opleo po kritičarima: "Igrao sam u momčadi s nekakvim Zidaneom i Nedvedom i 1:0 je bio dobar rezultat"

Splitskim Bijelim susret protiv Istre dolazi nakon teško izborene pobjede protiv Intera, a njihovom treneru Igoru Tudoru nisu najbolje sjele kritike na račun njegove momčadi u tom susretu.

Ubrzani raspored HNL-a već nam za dva dana donosi novo prvenstveno kolo, 28. dionicu. Kolo otvaraju dvoboji Intera i Gorice, te Istre i Hajduka.

Dramatična pobjeda u posljednjim sekundama protiv Intera u prvoj utakmici nakon koronastanke i dalje je u fokusu Igora Tudora, jer je trener Hajduka neugodno iznenađen kritikama na račun igre njegove momčadi.

gol expired Dogovoreno je: Trilogija Stipe Miočića i Daniela Cormiera dogodit će se u kolovozu! divider

"Vidim okolo puno negative, a malo pozitive. Ja sam bia u jednom klubu, igra na sjeveru Italije i znate koliko smo godišnje imali utakmica sa 1:0? A jedno desetak. A u tom istom klubu igrao je tamo nekakav Zidane i Nedved i dvije, tri Zlatne lopte. I 1:0. Super (pljesak), idemo dalje, a ovdje kao sada nije više dobro ni 2:1. Kao da inače u ovih zadnjih 10-ak godina svaku utakmicu dobivamo sa po 5:0, kao da se igra nekakav atomski nogomet", rekao je sarkastično trener Hajduka.

Nakon Intera Hajduku sada slijedi gostovanje kod Istre.

"Par promjena će bit. Posavec će brantiti, ako vas to zanima, on će braniti."

gol expired Milan će teško zadržati ponajboljeg igrača: ManUtd, PSG i City spremni platiti odštetu divider

A Posavec bi u Puli mogao imati više posla nego li protiv Intera. Barem tako sugerira statistika. Bijeli su ove sezone odigrali 13 gostujućih utakmica i ostvarili tek dvije pobjede. Pri tome su postigli tek 13 pogodaka, dakle jedan u prosjeku po utakmici.

"Hajduku nikada nije lako, kao što znamo, na svim gostovanjima, pa tako i u Istri. Međutim, mi smo fokusirani na nas da budemo bolji. Da ćemo pokušavati neke nove stvari, da to bude lakše, da to bude bolje, a i vjerojatno će igrači koji rade razliku imati bolji dan."

Tudor očekuje da će utakmica protiv Istre biti drugačija od one s Interom.

gol expired Raskinuli mu ugovor, no on se pojavio na treningu: Balotellija zaštitari morali udaljiti iz kluba divider

"Ne vjerujem da će to biti tako tvrd bunker kao što je bio Intera Zaprešića ovdje. To je jedan od najvećih bunkera koji sam ja vidio. Idemo tamo puni samopouzdanja jer tako treba biti i da pokažemo da smo bolji, da imamo bolje igrače i da pobijedimo tamo."

A ako postoji gostvanje na kojem Hajduk posljednjih sezona ostvaruje pobjede, onda je to baš kod Istre. Splićani su slavili u četiri od posljednjih pet utakmica.

gol expired Legendarni srpski komentator odrekao se Crvene zvezde zbog ratnog zločinca divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider