FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
potvrdio šef

Dogovoreno je: Trilogija Stipe Miočića i Daniela Cormiera dogodit će se u kolovozu!

Daniel Cormier i Stipe Miočić ogledat će se 15. kolovoza u novom meču za titulu UFC prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treća borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera dogodit će se 15. kolovoza!

"1-1, oba nokauta i sjajne borbe. Ne mogu dočekati da se ponovno borim protiv ovog tipa!! Došlo je vrijeme da radim najjače do sada", napisao je Cormier i objavio službenu potvrdu na profilima svojih društvenih mreža.

"Stipe Miočić vs Daniel Cormier 3 je dogovoreno za 15. kolovoz, prema riječima Dane Whitea", napisao je najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani, a potom i sherao post Daniela Cormiera koji je već s javnosti podijelio najavni plakat ESPN-a.

Daniel Cormier i Stipe Miočić (Foto: AFP) Pogledajte snimku cijele borbe Miočić - Cormier i Stipin preokret za povijest divider

Podsjetimo, Miočić je u ponedjeljak na profilima svojih društvenih mreža objavio fotografiju sebe kako izlazi u oktogon i napisao "došlo je vrijeme. Tko je spreman?". Time je dao naslutiti da je dogovor pao, a sada je to dobilo i svoju službenu potvrdu.

Podsjetimo, Miočić je nakon rekordne četiri obrane naslova UFC prvaka teške kategorije doživio poraz od Daniela Cormiera u ljeto 2018. godine. Tada ga je Cormier nokautirao već u prvoj rundi nakon neopreznog spuštanja ruku našeg borca u klinču.

Godinu dana kasnije dogodio se revanš koji je išao u gotovo istom smjeru, a onda se u četvrtoj rundi dogodio ludi preokret. Miočić je pronašao bolnu točku u tijelu DC-a, počeo udarati u jetru, a nakon 10-ak udaraca ovaj je pokleknuo, a Stipe ga nokautirao.

Kada je izgubio od Cormiera borba se dogodila u srpnju, a kada je slavio 17. kolovoza. Nadamo se da će i ovog puta kolovoz biti sretan mjesec za našeg borca.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider