Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nema kalkuliranja"

Zoran Mamić jako oprezan nakon ždrijeba: "Ne znam što nas čeka. Gostovanje, jedna utakmica..."

Trener Dinama Zoran Mamić nije zvučao previše zadovoljan nakon ždrijeba 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ždrijeb u Nyonu odlučio je da će Dinamo u 2. prekolu Lige prvaka na gostovanje kod pobjednika dvoboja malteške Floriane i rumunjskog Cluja.

Trener Dinama Zoran Mamić svjestan je opasnosti koju sa sobom nosi ogled u gostima kod prvaka Rumunjske, ali isto tako smatra da ne treba u startu otpisati prvaka Malte.

"Gostujuća utakmica, s obzirom na to da se igra na jednu utakmicu, ne znam što nas čeka. Vidjet ćemo, pratit ćemo. Više poznam ekipu Cluja nego Maltežane, iako ne treba ni njih odmah otpisivati. Igraju kod kuće, vjerojatno će tamo na Malti biti i uvjeti drugačiji", rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon ždrijeba i nastavio:

gol expired Ždrijeb kvalifikacija za LP: Dinamo i Lokomotiva saznali suparnike; Modri moraju u goste, Lokosi dočekuju bečki Rapid! divider

"Treba vidjeti, ali trebamo se pripremiti i trebamo ih analizirati u ovom kratkom periodu što je više moguće, ali naš se cilj zna. Mi želimo proći to drugo pretkolo, želimo u treće, nema kalkuliranja. Želimo pobijediti, vjerujem u momčad i da ćemo razveseliti naše navijače", kazao je trener Dinama.

Utakmica Floriane i Cluja igrat će se 18. kolovoza s početkom u 19 sati.

Utakmice 2. kola kvalifikacija LP-a na rasporedu su 25. i 26. kolovoza, a u slučaju neodlučenog ishoda u 90 minuta igrat će se produžetak od 30 minuta. Ne bude li ni tada pobjednika, odluka će pasti izvođenjem jedanaesteraca.

Pobjednici će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražene momčadi natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

gol expired Prve Pirlove riječi kao novog trenera Juventusa izazvale salve smijeha: Nije ni krenuo i već je kiksao divider

CFR Cluj - Dinamo, Lokomotiva - Rapid Beč. Tko prolazi u treće pretkolo Lige prvaka?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider