Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ovo nisu izlike"

Krznar izgubio strpljenje pred novinarima: "Kako da odradim trening bez toliko igrača? Lud sam"

S bodom protiv Genka, Dinamo je osigurao proljeće u Europi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su odigrali 1:1 protiv Genka u susretu 5. kola Europske lige na Maksimiru, nogometaši Dinama osigurali su "europsko proljeće". Međutim, tek će u posljednjem kolu saznati hoće li natjecanje nastaviti u Europskoj ili Konferencijskoj ligi.

Nakon susreta održana je konferencija na kojoj je trener Damir Krznar odgovarao na pitanja novinara, ali i dao zanimljiv osvrt na aktualnu sezonu 

Budući da je ovo već treća utakmica Dinama u kojoj nisu upisali pobjedu, ponovno se aktualiziralo pitanje o smjeni trenera.

"Ne mogu utjecati na to. Ima tu puno imena, nemam mišljenje o tome, niti na to mogu utjecati. Samo sam koncetriran na stvaranje novog Dinama, puno je igrača otišlo. Netko će reći da je to slab rezultat, ali mislim da nije", odgovorio je Krznar pa objasnio s kakvim se sve poteškoćama susreću od početka sezone.

gol expired Pogledajte što je Arijan Ademi učinio po izlasku s terena: Dokazao da je pravi kapetan, a Boysi ga nagradili ovacijama divider

"Ljetos smo ostali bez prvotimaca. Počeli smo pripreme bez reprezentativaca, da bi smo došli do Europe morali smo proći četiri pretkola. Vodimo protiv Islanđana 3:0, oni se vrate na 3:2. Od 1. rujna smo ostali bez kompletnog veznog reda. Ozlijedio se Ademi, Jakić i Majer su otišli", rekao je pa usporedio Dinamo s madridskim Realom.

"Zamislite da madridski Real odigra 20 utakmica u nizu bez veznog reda, Modrića, Kroosa i Casemira. Imamo jedan taktički trening 10 na 10, a ovi koji su danas igrali, sutra idu u regeneraciju".

Može li Dinamo osigurati proljeće u Europskoj ligi?

Ukupno glasova:

Tako će Krznar imati samo 13 igrača na raspolaganju, a, kako kaže, još uvijek nije otkrio kako može odraditi taktički trening sa samo toliko igrača na raspolaganju.

"Sutra ću ostat na treningu s 13 igrača. Pa kako napraviti trening 10 na 10 s toliko igrača, to još nisam otkrio. Možda to ne zna ni baba Vanga, ne zna ni kako će završiti posljednje utakmice ove polusezone. No, sve je pod kontrolom živi smo u Kupu, BSK smo trebali pobijediti 9:0, u prvenstvo imamo utakmicu manje i prvi vrhu smo. U Europskoj ligi smo drugi, to nas vodi dalje", rekao je pa otkrio kako se osjeća zbog svega.

Kako se osjećam? Lud sam, ne mogu biti ništa drugo", zaključio je Krznar pa odgovorio na pitanje novinara jesu li to samo izlike.

"Rekao sam da sam zadovoljan s našom izvedom, trebalo je to biti, ali nije. Odgovornost je moja, ja to uvijek istčem. Ovo nisu izlike, trebao sam reći svoju stranu priče. Vi ste te probleme mogli detektirati, ali niste".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider