Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener i igrači rade čuda

Cibalia u teškoj agoniji, štrajk igrača: "Ne treniramo od početka tjedna i ne znam uopće kada ćemo se okupiti"

Trener Cibalije Tomislav Radotić prokomentirao je za gol.hr alarmantnu situaciju u vinkovačkom kultnom klubu…

Tomislav Radotić (Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX)

Nakon našeg teksta o iznimno teškoj situaciji u Cibaliji i tihom štrajku njezinih igrača, koji zahtijevaju da im se isplate zaslužene plaće kako bi mogli normalno živjeti i ispunjavati osnovne obiteljske obveze, javio nam se i trener Cibalije Tomislav Radotić, koji je prvi javno progovorio o toj temi.

Navijači Cibalije Ultrasi Drama u kultnom klubu: Igrači štrajkaju, nemaju za kavu, a na terenu daju maksimum divider

"S obzirom na to da sam nogometni djelatnik zadužen isključivo za teren i izvedbu igrača, ne bih se volio razvlačiti po medijima u drugim kontekstima (koliko god oni bili usko povezani, naravno). Upoznao sam sve sa situacijom u klubu i iskreno ta pitanja trebaju biti postavljena ljudima koji su na čelu kluba i brinu se o njemu, tj. trebali bi se brinuti. Prvi bih volio dobiti odgovore na ta pitanja", napisao je i nastavio:

"Ono što vam mogu potvrditi jest da ekipa ne trenira od početka tjedna i da ne znam uopće kada ću ih okupiti. Vama hvala na razumijevanju i stojim vam na raspolaganju za bilo kakva nogometna pitanja vezana za igrače i teren. Lijep pozdrav", ljubazno i nadasve profesionalno odgovorio nam je na poruku Cibalijin trener, koji s igračima Cibalija ove sezone doista radi mala čuda i drži klub visoko na ljestvici Prve HNL, a svi skupa rade u uvjetima koji su nedostojni i niželigaških županijskih klubova, a kamoli kluba koji je desetljećima bio ponos Vinkovaca i cijele Slavonije.

Krajnje je vrijeme da odgovorni nešto naprave, odnosno da pronađu ozbiljnog investitora jer u suprotnom bi se uskoro moglo dogoditi najgore.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider