Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se direktor

Trener Cibalije poludio zbog putovanja minibusom, brzo je stigao odgovor: "Bolje da šute"

Cibalia je na gostovanje kod Dugopolja otputovala minibusom.

Orijent - Cibalia (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Bizarna uvertira u utakmicu 11. kola SuperSport Prve NL između Dugopolja i Cibalije dobila je nastavak.

Trener vinkovačkog sastava Andrej Kerić se žestoko obrušio na klub, ali i autoprijevoznika koji im je osigurao minibus za desetak sati dugo putovanje do Dalmacije. Tvrdi da su igrači bili stisnuti kao sardine, da su sjedili na podu, a zbog svega se oglasio i Mijat Kurtušić, direktor autoprijevozničke tvrke:

"Kao prvo, riječ je o klimatiziranom vozilu s 32 sjedeća mjeseca, kožnim sjedalima, bolje da šute", kazao je u najavi za Vinkulju.hr pa nastavio:

"Ne znam što Keriću nije jasno, neka plate na vrijeme, zna li koliko Cibalia ima duga prema Poletu? Preko dva milijuna kuna, s tim da nije plaćen ni dugo iz predstečajne nagodbe otprije desetak godina. O čemu pričamo", rekao je.

Cibalia - Zrinski Kultni hrvatski klub u problemima: Minibusom putovali desetak sati na utakmicu, igrači sjedili na podu divider

Direktor autoprijevozničke tvrdi da su uvijek izlazili u susret vinkovačkom klubu:

"Zašto se nije obratio predsjednici kluba ili gradonačeniku? Ako Polet nije izlazio u susret klubu, nije nitko. Zbog Cibalije sam skidao autobuse s komercijalnih turističkih linija, otkazujem vožnje onima koji plaćaju kako bi izišao u susret onima koji ne plaćaju. U firmi imam 131 čovjeka kojem moram osigurati plaću".

Izdvojio je situaciju otprije nekoliko tjedana:

"Prije nekoliko tjedana Cibalijini juniori i prva momčad isti dan su igrali u Zagrebu. I pritom su odbili putovati zajedno, komfornim autobusom s 52 sjedeća mjesta. Je l’ postoji ikakvo razumno obrazloženje? Kako mogu platiti smještaj u hotelu, a ne mogu platiti prijevoz?".

Ante Tomić Legendarni Hrvat na udaru židovske zajednice: Objavom izazvao lavinu negativnih komentara divider

Za kraj, Kurtušić je poslao poruku Cibaliji i poželio im sreću na gostovanju kod Dugopolja:

"Želim Cibaliji dobar rezultat sutra u Dugopolju. Nadam se da će ga i ostvariti. Isto tako se nadam da nitko neće posegnuti za alibijem o autobusu ukoliko utakmica ne završi sukladno našim nadama i željama", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider