Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utješna nagrada

Dinamo ga eliminirao iz Lige prvaka, ali uskoro preuzima klub iz Premier lige?

Bournemouth je nakon teškog poraza od Liverpoola smijenio trenera Scotta Parkera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon samo četiri odigrana kola engleske Premier lige pala je prva trenerska smjena. Čelnici Bournemoutha su, nakon devet komada kod Liverpoola, smijenili trenera Scotta Parkera koji je momčad ostavio na 17. mjestu prvenstvene tablice.

Iako su novo izdanje engleskog nogometnog prvenstva otvorili pobjedom protiv Aston Ville (2:1), Parkerovi momci zaredali su tri uzastopna poraza, ali svakako je najviše zabolio debakl na Anfieldu.

Liverpool je već nakon 45 minuta imao vodstvo od 5:0. a u drugom dijelu susreta zabili su još četiri komada izjednašviši tako najveću pobjedu u povijesti Premier lige.

Dinamo ga eliminirao iz Lige prvaka

Zbog toga se Bournemouth zahvalio Parkeru i bacio u potragu za novim trenerom, a čini se kako je jedan od kandidata trener Bodo/Glimta, Kjetil Knutsen kojeg je Dinamo eliminirao iz Lige prvaka.

Iako je norveška momčad slavila s 1:0 u prvom susretu play-offa Lige prvaka. na Maksimiru su ipak doživjeli eliminaciju, ali tek nakon produžetka. Pružili su sjajan otpor, ali hrvatski prvak je zasluženo prošao u grupnu fazu Lige prvaka, gdje će zaigrati protiv Chelseaja, Milana i Salzburga.

gol expired Talentirani hrvatski napadač napustio Bayern: "Pozorno ćemo ga pratiti" divider

Čini se da dobar posao Kntusena na klupi norveške senzacije nije prošao ispod radara velikih klubova, ipak je prošle sezone napravio sjajan posao u Konferencijskoj ligi, gdje su stigli sve do četvrtfinala, ali ondje je Roma bila jača.

Ove će sezone Norvežani zaigrati u Europskoj ligi, i to u skupini s Arsenalom, PSV-om i Zurichom.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider