Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije krio razočaranje

Pun tuge nakon što je izgubio ''finale stoljeća'': ''Ne, to nije normalno...''

Trener Boce Juniors Guillermo Schelotto izrazio je razočaranje nakon što je njegova momčad doživjela poraz u finalu Cope Libertadores.

Guillermo Schelotto (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši River Platea osvojili su četvrti naslov pobjednika Copa Libertadores nakon što su u uzvratnoj utakmici finala na Santiago Bernabeu pobijedili ljutog rivala Bocu Juniors s 3:1 u produžecima.

Utakmica koja je dva puta suspendirana u studenom zbog napada na Bocin momčadski autobus imala je dramatičnu završnicu. No zahvaljujući majstoriji Juana Quintera vjerojatno su izbjegnuti jedanaesterci.

Nakon poraza trener Boce Guillermo Schelotto nije mogao sakriti svoje razočaranje.

River preokretom i golčinom Quintera u produžetku postao prvak Južne Amerike! Slavlje Rivera (Foto: AFP) Slavlje Rivera (Foto: AFP) Slavlje Rivera (Foto: AFP) +8 Slavlje Boce (Foto: AFP)

''Osjećam jedino tugu zbog neuspjeha u osvajanju Cope i Bocinih navijača. To je jedino što me čini tužnim – činjenica da nisam donio naslov Boci'', rekao je argentinski stručnjak te nastavio:

''Želim čestitati svojim igračima na tome kako su odigrali, čak i kad smo bili s jednim ili dva igrača manje. Zatim, želim čestitati Riveru na osvojenoj tituli.''

Premda klubovi nisu željeli igrati u Madridu, uzvratni je susret premješten iz Buenos Airesa preko bare.

''U našoj je zemlji ovih dana normalno da se baci kamen kad dolazi autobus s gostujućom momčadi. Ne, to nije normalno…nenormalno je baciti kamen na autobus. To je kao da uđete u trgovinu i bacite kamen na nekoga. Nadam se da će se te stvari promijeniti'', zaključio je trener Boce.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider