Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pakleni igrač

Liverpool i Arsenal u borbi za fantastičnog klinca, Villarreal traži 60 milijuna eura

Yeremy Pino 19-godišnje je krilo Villarreala na meti Arsenala i Liverpoola.

Yeremy Pino (Foto: Afp)

Uoči početka nove sezone La Lige i play-offa Konferencijske lige, gdje će igrati protiv boljeg iz dvoboja Vitorije Guimaraes i Hajduka, Villarreal bi mogao prodati jednog od svojih najvrijednijih igrača.

Yeremy Pino, 19-godišnji ofenzivac, na meti je Liverpoola i Arsenala koji su, prema tvrdnjama španjolskog novinara Xavija Jorquere Marqueza, već poslali ponude Žutoj podmornici.

Englezi su na stol stavili 40 milijuna eura, dok Villarreal traži 60 milijuna eura i zasad je tu veliki raskorak, ali s obzirom da još ima vremena do kraja prijelaznog roka, nije nemoguće da barem jedan od od dva navedena kluba postigne dogovor sa Španjolcima (a možda i oba), nakon čega bi do realizacije transfera preostale tek formalnosti.

Pino je inače po vokaciji desno krilo, ali može igrati i kao lijevo krilo i kao centralni napadač. U Villarreal je došao prije tri godine iz niželigaškog kluba koji se zove Roda, a od tada do danas je u svim natjecanjima u 77 utakmica postigao 14 golova i upisao pet asistencija.

Prema Transfermarktu njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 40 milijuna eura, a ugovor s Villarrealom mu traje do 30. lipnja 2027. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider