Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva priča

Kako je Manchester United potpisao Ronalda u vrtu engleske legende: "Možda jednom objavim tu fotografiju"

Zalijevale su se biljke, kosila se trava i potpisivao se Cristiano Ronaldo. Spektakularno ljeto u vrtu Garyja Linekera…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najsenzacionalnijh transfera u zadnje vrijeme, povratak Cristiana Ronalda u Manchester United, zaključen je u vrtu Garyja Linekera, tvrdi legenda engleskog nogometa.

Otkrio je kako je prvi susjed Unitedovog glavnog operativca Eda Woodwarda, koji je sasvim slučajno navratio do njega na čaj dok su rješavali posljednje detalje Ronaldovog povratka na Old Trafford.

gol expired Ronaldo postigao tri pogotka pa nadmašio svog najljućeg rivala: Može li ga Messi uhvatiti? divider

"Sad mogu otkriti, Ed Woodward mi je dobar prijatelj – susjed mi je i zaključio je posao s Ronaldom dok je sjedio u mom vrtu“, ispričao je Lineker u poznatom nogometnom podkastu.

"Nevjerojatan osjećaj, dok je dolazio bio je na telefonu s Jorgeom Mendesom, Ronaldovim agentom. Nadam se da nisam otkrio previše, ali imam fotografiju njega kako u mom vrtu telefonira i dogovara detalje. Možda je jednog dana podijelim, ako mi dozvoli“, nasmijao se.

gol expired Čudesni Ronaldo zabio dva puta u pet minuta: Samo mu šest golova nedostaje do impresivnog rekorda! divider

Ronaldo je ovo ljeto pregovarao i s Unitedovim gradskim rivalom Cityjem, ali potom je u filmskom obratu promijenio odluku i umjesto u plavi dio Manchestera, došao natrag u crveni dio grada i potpisao za klub čiji je dres nosio pri početku karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider