Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova prilika

Talijani žele vidjeti Vlašića u svojim redovima: West Ham ga otpisao

Nikoli Vlašiću su pokazana izlazna vrata iz Londona, a Torino ga želi dovesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikoli Vlašiću očito nije suđena Engleska, a minutažu će morati potražiti na novoj adresi ako se želi nametnuti izborniku Daliću pred Katar.

Vlašić se nije naigrao prošle sezone u West Hamu, iako je 31 put nastupio, odigrao je u prosjeku samo 42 minute, a većinom se u početnoj postavi našao samo u EFL Kupu i FA Kupu.

gol expired VIDEO Zrinjski eurogolom pobijedio svima nam poznati Tobol: Janković u stilu Bake Sliškovića bacio Mostar u delirij divider

West Ham je prošlo ljeto iskrcao 30 milijuna eura za našeg reprezentativca, ali nisu dobili ono što su očekivali, nije se uspio nametnuti treneru Moyesu. Poručili su iz londonskog kluba da može ići, a svakako je Vlašić tražena roba na tržištu.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja da bi Vlašić karijeru mogao nastaviti u Torinu.

"Torino radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lako jer Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. Vlašić nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i londonski klub planira ga poslati na posudbu", piše Di Marzio.

gol expired Dambrauskasa pitali o sjajnom hajdukovcu, a on odgovorio: "Dalić će odlučiti što s njim" divider

Torino je ostao bez okosnice svoje momčadi, otišli su između ostalih Brekalo, Belotti i Bremer, svakako traže pojačanja za novu sezonu, a sjetimo se da je u Torino uzavrela atmosfera između trenera Ivana Jurića i sportskog direktora Vagnatija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider