Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEZADOVOLJSTVO UNUTAR KLUBA

VIDEO Nevjerojatna snimka s priprema Torina: Ivan Jurić u fizičkom okršaju s direktorom kluba!

Poprilično loši odnosi vladaju unutar talijanskog prvoligaša Torina na čijoj klupi sjedi Ivan Jurić.

Ivan Jurić (Foto: AFP+screenshot)

Ugodno iznenađenje prošle sezone Serie A bio je Torino na čijoj klupi sjedi Ivan Jurić. Sigurna sredina tablice i oku ugodan nogomet doveli su do puno pohvala te je Jurić postao pravi hit trener na Čizmi.

No, Torino je trenutno u situaciji gdje je klub napustio najbolji branič Bremer te nekoliko igrača koji su otišli bez odštete ili se vratili s posudbe, poput Andree Belottija, Tomasa Rincona, Christiana Ansaldija, Josipa Brekala ili Marka Pjace.

Jurić nije zadovoljan kadrom

Neka pojačanja su dovedene, no sve se čini da to nisu bili igrači kakve je Jurić tražio. Svoje nezadovoljstvo momčadi pokazao je nakon poraza u pripremnoj utakmici protiv Apollona iz Limasola. Informacije talijanskih medija govore kako je Jurić bio bijesan, toliko da je u Austriju doputovao sportski direktor kluba Davide Vagnati, s ciljem da ga smiri.

Umjesto toga, došlo je do lakšeg fizičkog obračuna, koji bi sigurno bio veći da nije bilo osobe koja ih je razdvojila. Naime, netko je s balkona hotela snimio okršaj Jurića i Vagnatija ispred istog.

Na snimci vidimo Jurića i Vagnatija koji hodaju jedan kraj drugog i žustro raspravljaju, prije nego je došlo do upotrebe fizičke sile.

Vagnati je govorio Juriću kako je on taj koji slaže momčad, dok mu je hrvatski trener odgovorio da on slaže sr*nje, očito nezadovoljan igračima kakve mu je Vagnati doveo da bi nadomjestio one koji su klub napustili.

Srećom da nisu bili sami

Nakon što je krenuo fizički obračun, rasprava se još glasnije nastavila, a sreća da se tamo našao jedan čovjek, prema neslužbenim informacijama otac igrača Pietra Pellegrija.

Serie A započinje za dva i pol tjedna, a čini se kako je u Torinu vrlo napeta situacija, odnosno teško da ih se nakon ovako nećega možemo nazvati spremnima za novu sezonu. 

Što će se dogoditi te hoće li Jurić snositi neke posljedice, saznat ćemo u narednim danima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider