Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje

Gorica potvrdila dolazak iskusnog napadača: Bivši golgeter PSV-a stigao u Turopolje

Gorica je potvrdila kako je u klub stigao Slovenac Tim Matavž.

Tim Matavž (Foto: Afp)

Nogometaši Gorice predstavili su svoje novo pojačanje. Riječ je o jednom od najvećih imena koje je došlo u Turopolje, bivšem slovenskom reprezentativcu i nekadašnjem golgeteru PSV-a Timu Matavžu.

Ivan Leko Leko na kraju priprema: ''Napredujemo, ovo je tek početak nečega'' divider

Posljednji klub u kojem je slovenski napadač igrao bila je ciparskoj Omonia iz Nikozije, a s Goricom je parafirao ugovor do ljeta 2024. godine. Matavž je inače najmlađi slovenski reprezentativac u povijesti koji je zabio hat-trick za nacionalnu momčad. Naime, imao je samo 21 godinu kad je pokopao Farske Otoke.

Sopić tragao za napadačem

Trener Gorice Željko Sopić tragao je za pouzdanim napadačem još od odlaska Denija Jurića, koji je zaključio svoju posudbu, vratio se u matični Dinamo pa odmah otišao u Rijeku. Uz Matavža u napadu Gorica ima još Nikolu Vujnovića, Caija da Cruza i Antu Mateja Jurića.

Nogometaši Osijeka Osijek u jednom danu odigrao dvije prijateljske utakmice i pobijedio prvo Srbe pa Mađare divider

"Posljednjih nekoliko dana bili su jako naporni, događalo se puno toga, ali na koncu je sve ispalo kako treba i nadam se da će tako biti ubuduće“, rekao je na predstavljanju.

U karijeri je još nosio dresove, između ostalih, Groningena, Emmena, PSV-a, Augsburga, Genoe, Nürnberga, Vitessea, Al-Wahde i Bursaspora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider