Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće lov za Dinamom

Leko na kraju priprema: ''Napredujemo, ovo je tek početak nečega''

Trener Hajduka sumirao je pripreme u Istri.

Ivan Leko (Foto: Cropix)

Hajduk je završio pripreme u Istri remijem 1:1 protiv Slovackog i putuje u Split u iščekivanju nastavka SuperSport HNL-a.

Todd Boehly i Naomi Campbell Američki milijuni novog Chelseajeva vlasnika: Boehly nakon samo pola godine suludom potrošnjom srušio sve rekorde divider


Proljetni dio sezone Bijeli otvaraju protiv Šibenika, a glavna promjena je na klupi Splićana. Trener Ivan Leko dao je svoj komentar na dosadašnji tijek piprema.

''Zadovoljan sam. Imali smo dobrih deset dana. Upoznali smo se s načinom rada, s načinom igre. Mislim da je svima jasno što želimo u svim fazama igre. Napredujemo, ovo je tek početak nečega. Slovacko je momčad koja je igrala u skupini Konferencijske lige. Odmah se vidi da je teško, da su spremni, dobri. Moramo naučiti patiti, ići preko limita kad je teško. Zato nam je jako dobro došla ova utakmica'', rekao je Leko.

Biserka Petrović, Jana Koščak i Zlatko Mateša 16-godišnja hrvatska atletska senzacija srušila rekord Blanke Vlašić star čak 23 godine! divider

Momčad se privikava na Lekine metode i njegove zamisli u igri, poznato je da Leko voli igrati s tri u obrani i visoko napadati, ali svi se zajedno trude puhati u isti rog.

''Puno se trudimo u komunikaciji s igračima, cijeli stožer, da bi smislili kao jedno, anticipirali. Znamo da nam je to baza za budući uspjeh. Ovo su neke naznake nečega. Daleko je to od pričanja da je to Hajduk kakvog bi željeli gledati'', priznao je Leko, pa nastavio:

Boris Milošević Danci pišu da su neki elitni suci, uključujući one iz Hrvatske, bili pod sumnjom zbog namještanja utakmica divider


''Ali, lijepo je vidjeti da imamo dobrih momenata. S teškim radom moramo doći do toga da ti dobri trenuci što više traje. Nama su pripreme svaki dan. Cilj nam je napredovati iz dana i sve napraviti da bi sljedeću utakmicu dobili. Energija je dobra, atmosfera je dobra. Ima dosta detalja koji moraju biti bolji i sigurno će tako biti'', zaključio je strateg Bijelih.

 

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider