Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalni remont

Veliki egzodus u našem prvoligašu: Klub napustila osmorica igrača, među njima i ikona HNL-a

Slaven Belupo je potvrdio rastanak s osmoricom igrača.

Ivan Krstanović i bivši suigrači iz Slaven Belupa (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

U Slaven Belupu je u tijeku velika rekonstrukcija u sklopu koje je već došlo do promjene trenera (Zoran Zekić je odlučio otići, naslijedio ga je Ricardo Moniz), a sad je koprivnički prvoligaš na svojoj službenoj stranici potvrdio i rastanak s osmoricom igrača.

"Boje Slaven Belupa u idućoj sezoni neće braniti osmorica dosadašnjih prvotimaca. Po isteku ugovora klub će napustiti Ivan Krstanović, Nikola Jambor, Vinko Soldo, Antonio Perošević, Jakov Bašić, Nikola Turanjanin i Marko Žuljević, a iz Slavena odlazi i Giannis Christopoulos kojem je istekla posudba. Ovim putem klub im se zahvaljuje na velikoj profesionalnosti koju su iskazali te na svemu što su učinili noseći plavi dres", poručili su iz Podravine.

Svakako najpoznatije ime od navedenih je legendarni Krstanović koji je u protekle četiri i pol godine u dresu Farmaceuta nastupio 143 puta i postigao pritom 47 golova (ima i 10 asistencija).

Tim učinkom došao je do ukupno 123 gola i treći je na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti HNL-a.

Ovaj četvrtak Slaven Belupo počinje s pripremama za novu sezonu koje će biti podijeljene u tri faze. Prvi dio će odraditi u Koprivnici, potom sele u Sloveniju, na Roglu (od 1. do 11. srpnja), a zatim se vraćaju doma i do početka sezone trenirat će u Koprivnici.

Podsjetimo, u prvom kolu HNL-a Slaven Belupo će biti gost Osijeka na otvaranju Opus Arene.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider