Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi razgovori odrađeni

Sevilla odustala od Livakovića? Žele njegovu zamjenu iz reprezentacije

Sevilla želi dovesti hrvatskog vratara, nakon Dominika Livakovića, iskrsnulo je još jedno ime.

Ivo Grbić, Dominik Livaković i Ivica Ivušić (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Sevilla traži zamjenu za Yassinea Bona, koji je potpisao za saudijski Al Hilal, a među kandidatima za upražnjenu poziciju vratara pojavilo se ime još jednog Hrvata.

Prije nekoliko dana španjolski su mediji plasirali informaciju da je Dominik Livaković prva želja Seville, no sada se pojavila nova informacija. Florian Plettenberg, njemački novinar i insajder za transfere, tvrdi da klub Ivana Rakitića želi dovesti Ivu Grbića.

27-godišnji Vatreni teško dolazi do prilike u prvom sastavu Atletico Madrida pokraj Jana Oblaka, jednog od najboljih vratara današnjice, tako da bi ovo mogao biti sjajan potez za njega.

Stanko Jurić VIDEO Bivši hajdukovac potpisao za Ronaldov klub: Pogledajte kako su ga predstavili divider

Prvi razgovori su već odrađeni, barata se iznosom od 5 do 6 milijuna eura odštete, a Sevilli u prilog svakako ide činjenica da Grbić ulazi u posljednju godinu ugovora s Atleticom.

Ipak, konačne odluke još nema, tako da je sve otvoreno. Znači li to da je Sevilla potpuno digla ruke od Livakovića za kojeg Turci uporno tvrde da je sve dogovorio s Fenerbahceom ili jednostavno imaju više opcija na lageru.

Igor Bišćan Najteži Bišćanov grijeh je neshvatljiv: Tko je doveo Bišćana i Šimića, neka preuzme odgovornost divider

Kako god bilo, više ćemo toga znati kroz nekoliko dana, a čini se da Sevilla stvara pravu malu hrvatsku koloniju. Tamo se već udomaćio Rakitić, a možda bi mi se uskoro mogao pridružiti još koji Hrvat.

Osim Livakovića i Grbića, seviljski se klub interesira i za Bornu Sosu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider