Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbija posudbe

Dam samo da prodam: Real Madrid nudi svog igrača za 0 eura, ali ovaj ne želi čuti za odlazak

Mariano Diaz može otići bez odštete, iako ima još godinu dana ugovora, ali radije će sjediti na klupi Real Madrida.

Diaz, Hazard i Odegaard (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida obavili su sve važnije poslove koje su mislili ovog ljeta, a sad se pokušavaju riješiti viškova. Tri imena imaju neizvjesnu budućnost, odnosno nemaju je u Madridu, a to su Marco Asensio, Alvaro Odriozola i već pomalo zaboravljeni Mariano Diaz.

Kroos, Casemiro i Modrić Kroos birao najbolje na svijetu po pozicijama, samo jedan je iz aktualne momčadi Reala divider

Ovaj potonji je najbizarniji slučaj, jer dok bi se za uvodnu dvojicu još i moglo naći mjesta na kapaljku u slučaju veće krize s ozljedama, Diaz je potpuno nepotreban. Ancelotti ga je obavijestio kako na njega ne računa jer bi u slučaju ozljede Karima Benzeme, njegovo mjesto radije popunio Edenom Hazardom.

Ne da se iz kluba

Diaz je proizvod kluba, a sjajnim igrama u Lyonu uspio se vratiti u matični klub prije nekoliko gidna. Perez mu je svojedobno dao ugovor na četiri godine težak 4.5 milijuna eura godišnje, a sad ga se ne može riješiti. Odbio je lani posudbu u Benficu, ove godine u Rayo Vallecano, a kako ga ne može posuditi, Perez bi ga pustio da ode bez odštete, iako ima još godinu dana ugovora.

Luka Modrić VIDEO Perez hladno pozdravljao Realove igrače, zatim je u sobu ušao Modrić... divider

Ali, on ne želi ni čuti. Svjestan je kako će bilo gdje drugo teško dobiti spomenuti ugovor i spreman je godinu dana sjediti na klupi ili tribinama bez jedne odigrane minute.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider