Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četiri imena

Kroos birao najbolje na svijetu po pozicijama, samo jedan je iz aktualne momčadi Reala

Njemački superstar i veznjak Real Madrida Toni Kroos dao je svoje mišljenje o četvorici najboljih nogometaša po pozicijama koji su trenutno aktivni.

Kroos, Casemiro i Modrić (Foto: Afp)

Toni Kroos, njemački reprezentativac i legenda Real Madrida, odgovarao je na pitanja u posebnom intervjuu u kojem su ga ispitivale poznate osobe poput Robbieja Williamsa, Rogera Federera i Dirka Nowitzkog.

Sunarodnjak i internetska zvijezda Elias Nerlich upitao ga je tko je po njegovom mišljenju najbolji golman, branič, vezni igrač i napadač trenutačno, a mogao je odabrati svoje suigrače ili suparnike.

  Luka Modrić VIDEO Perez hladno pozdravljao Realove igrače, zatim je u sobu ušao Modrić... divider

Jedino Luka još igra s njim

Iz aktualne momčadi Kraljevskog kluba samo je jedno ime na popisu, najbolji veznjak na svijetu za Kroosa je hrvatski kapetan Luka Modrić.

"Cijela moja karijera (više od 700 utakmica) daje naslutiti kako će imena biti veličine, kako iz mojih momčadi, tako iz momčadi suparnika. Bit će teško odabrati samo četvoricu, ali ako moram… Na golu je Maunel Neuer, branič je Sergio Ramos, veznjak Luka Modrić, a napadač Cristiano Ronaldo“, odgovorio je Nijemac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider