Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima argumente

Kontroverzni menadžer šokirao PSG: Za Mbappeovog nasljednika traži plaću od 50 milijuna eura godišnje!

Računa kako će njegov novi vlasnik dobro uštediti na njegovoj odšteti pa može tražiti toliko...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG se priprema za život poslije Kyliana Mbappea, francuski superstar na kraju sezone će vjerojatno bez odštete otići u Real Madrid, a Parižani su identificirali njegovu zamjenu u vidu Erlinga Haalanda, međutim njegov agent, kontroverzni Mino Raiola, šokirao je Khelaifija, Leonarda i društvo zahtjevom za plaću.

Talijanski agent tražio je nestvarnih 50.000.000 eura godišnje za svog štićenika i to je iznos bez bonusa, odnosno bez odštete dortmundskoj Borussiji. Ona će iznositi još oko 75.000.000 eura, kad se aktivira izlazna odštetna klauzula koja stupa na snagu sljedeće ljeto.

Haalanda prati gotovo cijela Europa, a u redu za njegove usluge stoje Chelsea, Manchester United, Manchester City, Barcelona, Juventus i Real Madrid. No, PSG je navodno u vodećoj poziciji u utrci za njegov angažman jer su jedni od rijetkih koji si mogu priuštiti njegove gigantske zahtjeve za plaću.

Raiola ne smatra kako je njegov zahtjev pretjeran jer će zainteresirani klubovi uštedjeti toliki iznos na odšteti jer da nema odštetnu klauzulu postavljenu na toliki iznos, vjerojatno bi Dortmund za njega tražio 120.000.000 eura i više.

Talijanski agent ima dobre odnose s Leonardom jer je već nekoliko njegovih štićenika igralo ili trenutačno igra na Parku prinčeva i uvjeren je kako će Haalandu osigurati rekordan iznos ikad isplaćen na godišnjoj razini za nekog igrača.
Aktualni rekorder je PSG-ov Neymar koji godišnje zaradi oko 35.000.000 eura samo od kluba…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider