Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plan A, B i C

PSG se pomirio s odlaskom Mbappea u Real Madrid i već krenuo u ofenzivu: Započela velika operacija

PSG se polako priprema na eru poslije Kyliana Mbappea.

Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi (Foto: Afp)

Konačni rasplet oko situacije Kyliana Mbappea još uvijek se čeka, ali svakom danom sve više rastu šanse da će Francuz napustiti PSG već u ovom prijelaznom roku.

Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi javno je poručio Mbappeu da ako ne misli potpisati novi ugovor mora otići ovo ljeto, jer ne želi izgubiti golemi novac u slučaju da francuski reprezentativac ostane još ovu sezonu u Parizu i onda bez odštete ode.

Najizglednija destinacija za nastavak Mbappeove karijere, to nije nikakva tajna, već je neko vrijeme Real Madrid.

PSG počeo pregovore s Tottenhamom oko Kanea

U međuvremenu, PSG se već priprema za život nakon Mbappea i aktivno traži napadača. Kako javlja Radio Monte Carlo, žele dovesti Harryja Kanea iz Tottenhama, a ukoliko ne uspiju, okrenut će se Dušanu Vlahoviću iz Juventusa i Randalu Kolo Muaniju iz Eintracht Frankfurta. 

"Već nekoliko dana je klub koncentrirao svoje snage na Harryja Kanea, stožer Parižana je prošlog tjedna bio u Londonu kako bi razgovarao s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem, ali i napadačevim zastupnicima. Da bi se ovo izrealiziralo, prvo moraju uvjeriti Kanea, a to neće biti lako. On daje prioritet Bayernu, ali ovaj tjedan na rasporedu je novi sastanak dvaju tabora", piše RMC Sport.

Luis Enrique traži klasičnu devetku za svojih 4-3-3

Kane u Bayernu može računati na godišnju plaću od oko 12.000.000 eura netto, PSG to može lako nadmašiti, ali novac ionako u ovoj priči neće biti presudan.

Što se alternativa tiče, Kolo Muani i Vlahović se svojim profilom uklapaju u želje novog trenera Luisa Enriquea koji želi igrati u 4-3-3 i treba mu klasična devetka.

No, prije nego se PSG okrene nekom od njih, na redu je nova runda pregovora s Tottenhamom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider