Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može i popust

PSG gubi utrku s vremenom, povukao očajnički potez: Neymar se vraća u Barcelonu?!

PSG ne želi da Neymar više igra za njih, ali Brazilcu se nikamo ne žuri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tjedan dana - toliko još vremena PSG ima da proda Neymara ili ga pošalje na posudbu u neki klub.

Brazilac je lani potpisao novi ugovor s Parižanima u trajanju do 30. lipnja 2025., uz klauzulu da će se ugovor, ako 1. srpnja 2022. dočeka kao igrač PSG-a, automatski produžiti na još dvije godine, do ljeta 2027.

Neymar je postao višak u svlačionici PSG-a

Scenarij je to koji u PSG-u pošto-poto žele izbjeći, oni Neymara više ne vide kao spektakularnog napadača koji bi im mogao pomoći da napokon osvoje Ligu prvaka, već više kao remetilački faktor u svlačionici i rado bi ga se riješili.

Uostalom, nedavno je to između redova poručio i predsjednik Nasser Al-Khelaifi u jednom intervjuu.

Stoga je jasno da im vrijeme curi, odnosno da imaju još tjedan dana da se na bilo koji način riješe 30-godišnjeg Brazilca. Tako se ovog tjedna pojavila opcija odlaska na posudbu u Juventus, ali taj posao je zapeo, vjerojatno oko toga koliki bi udio od Neymarove godišnje plaće (koja iznosi 36 milijuna eura) trebali pokriti Talijani.

gol expired Novi sportski direktor, novi vjetrovi u Parizu: PSG tjera Neymara u Juventus?! divider

Jedini klub koji je zasad javno iskazao interes za dovođenjem Neymara je Newcastle, ali njemu se ne ide na hladni sjever Engleske, gdje neće igrati niti jedno kontinentalno natjecanje.

Neymar je potpuno miran, on zapravo jedva čeka da prođe ovih tjedan dana pa da još dvije godine ima zajamčeno po tri milijuna eura mjesečno. Ali, nema mira u PSG-u, čiji su se čelnici dali u akciju pronalaska novog kluba za svoju nekadašnju najveću zvijezdu.

"Eto vam ga za 50 milijuna, ali prihvatit ćemo i manje"

Španjolska emisija El Chiringuito TV objavila je vijest s prizvukom senzacije: PSG je Neymara ponudio Barceloni za odštetu od 50 milijuna eura! Pritom su s Parka prinčeva, kako su izvijestili Španjolci, naglasili kako iznos nije fiksan, odnosno da su spremni pregovarati da ta odšteta bude i manja, a sve s ciljem da ga se riješe.

Odgovor s Camp Noua se čeka, a ono što je potpuno jasno je da je PSG u svojim nastojanjima da eliminira Neymara iz svlačionice povukao očajnički potez.

Prije pet godina PSG je Barceloni za Neymara platio odštetu od 222 milijuna eura, što je i dalje svjetski rekord, a sad ga nude za četiri-pet puta manji iznos. Prema Transfermarktu, Neymarova tržišna vrijednost u ovom trenutku je 75 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX