Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševili cijeli svijet

Spektakl! Pogledajte kako je španjolska televizija ispratila Messijev "odlazak" iz Barcelone

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... Lionel Messi više nije igrač Barce!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi službeno od ponoći više nije Barcelonin igrač jer je njegov bogati ugovor istekao s prvim danom srpnja. Argentinac još nije konačno napustio klub, ali od danas je službeno bez ugovora.

Njegov status jutros je opsesija svih svjetskih medija, međutim domaći mediji razumljivo stavljaju najveći fokus na budućnost jednog od najvećih nogometaša u povijesti.

gol expired Messi više nije Barcelonin igrač: Evo koje opcije ima za nastavak karijere divider

Leo, Gdjessi? Pita se cijela kugla zemaljska, svi novinari svijeta kopaju kako bi prvi otkrili budući status nogometne superzvijezde, međutim najvjerojatnije će tu ekskluzivu prvi iskopati neki španjolski mediji.

Jedan od njih mogao bi biti El Chiringuito TV, tamošnja televizija s jednom od najboljih emisija o La Ligi, a to su naime najavili noćas točno u ponoć svojim specijalom o Messiju. Istjecanje njegova ugovora popratili su dramatičnim odbrojavanjem, a po isteku sata kamera se fokusirala na voditelja koji je objavio „šokantnu vijest“ koju su svi znali – Lionel Messi više nije igrač Barcelone.

gol expired Barcelona u utrci s vremenom: Lionel Messi u ponoć postaje slobodan igrač divider

Njihov sjajni uvod oduševio je i konkurenciju pa se sjajnoj produkciji poklonio i slavni ESPN, a El Chiringuitovu objavu na Twitteru pogledalo je više od milijun ljudi.

Spektakl!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider