Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer?

Nikola Kalinić prekinuo Sahitijev intervju: "Odlaziš iz Hajduka?"

Emir Sahiti ima ugovor s Hajdukom do ljeta 2025., ali prati ga nekoliko talijanskih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kosovski nogometni reprezentativac Emir Sahiti se posljednji priključio pripremama Hajduka u austrijskom Bad Waltersdorfu. Dobio je tjedan dana poštede zbog reprezentativnih obaveza u sklopu Lige nacija, ali brzo se vratio u užurbani ritam.

Jučer je zaigrao u prijateljskom susretu protiv HSV-a (2:2) koji ga želi vidjeti u svojoj momčadi naredne sezone, ali, navodno, je cijeli posao zapeo zbog visoke odštete.

Čelnici splitskog kluba traže više od 3 milijuna eura odštete za svog nogometaša, a to je pak svota koju njemački velikan ne može, a i ne želi platiti.

HSV ne želi platiti visoku odštetu Hajduku?

"Igrač sam Hajduka i imam ugovor još tri godine. Sretan sam tu i zadovoljan kako sam odradio prvu utakmicu na pripremama", kratko je odgovorio Sahiti na pitanje o transferu u HSV pa dodao:

Grb HNS-a (Foto: AFP) HNS vratio staro pravilo u HNL: Potez koji će povećati neizvjesnost, regularnost i zanimanje ulagača divider

"Klub i menadžer su tu da se brinu o tim stvarima. Fokusiran sam na Hajduk i narednu sezonu u kojoj sam spreman dati sve od sebe. O transferu zaista ništa ne znam", odgovorio je kosovski nogometni reprezentativac u razgovoru za Dalmatinski portal.

Sjajna je atmosfera u Hajdukovoj bazi u Austriji. Tako je tijekom razgovora naletio i iskusni napadač splitskog sastava Nikola Kalinić koji je samo kratko pitao Sahitija odlazi li iz kluba?

"Ma brate, ostajem ovdje", odgovorio je Sahiti. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider