Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službena potvrda

Osijek predstavio novo pojačanje: Doveli su ga na posudbu iz - Dinama

Nikola Čavlina novi je vratar Osijeka.

Nikola Čavlina (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Nogometni klub Osijek na društvenim mrežama je predstavio novo pojačanje, vratara Nikolu Čavlinu.

Hrvatski U-21 reprezentativac stiže u redove Osječana na posudbu iz Dinama koji je nedavno otkupio njegov ugovor od Lokomotive i tražio mu klub u kojem će nastaviti svoj daljnji igrački razvoj.

Čavlina je inače ponikao u Lokomotivi, ali je kao 13-godišnjak prešao u Dinamo za koji nikad nije nastupio u seniorskoj konkurenciji. Modri su ga prije dvije godine prepustili Lokosima, bez odštete, ali su pritom u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj su imali rok do kojeg ga mogu kupiti natrag po cijeni od 750.000 eura.

Nevistić broj jedan u Dinamu, Čavlina u Osijeku

To su nedavno i učinili pa je 22-godišnji Čavlina opet postao njihov igrač. Budući da je Ivan Nevistić na visokoj razini odradio proljetni dio sezone i da je neupitni broj jedan među vratnicama Dinama za novu sezonu, bilo je jasno da se Čavlina neće dugo zadržati na Maksimiru.

Osijekov sportski direktor Jose Boto je reagirao je i Čavlina je stigao u grad na Dravi na posudbu koja će za Osječane biti besplatna, izuzmemo li pokrivanje Čavlinine plaće što je u ovakvim transferima uobičajena stvar.

Marco Pašalić Što se događa u Rijeci? Vatreni ne odgovara na pozive iz kluba, a čeka ga transfer karijere divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider