Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mlada nada

Arapi dovode najveće pojačanje u povijesti: Šveđanin kojeg su uspoređivali s Ibrom stiže u Newcastle

Alexander Isak prelazi u redove Newcastlea.

Alexander Isak (Foto: Afp)

Newcastle je ušao poprilično dobro u sezonu s pet bodova u prva tri kola, ali pred kraj prijelaznog roka čekaju se prava pojačanja. Očekivalo se puno više od Newcastlea u ovom prijelaznom roku, sjetimo se kako su Arapi kupovali kada su ušli u Manchester City, ali za sada je najveće pojačanje branič Sven Botman koji je pristigao iz Lillea u transferu vrijednom 37 milijuna eura.

Unai Emery Emery oprezan uoči gostovanja na ''lijepom stadionu'': ''Hajduk je zahtjevan protivnik'' divider


Čini se da ipak dolazi zvučno pojačanje, radi se o švedskom reprezentativcu Alexanderu Isaku koji je nastupao za Real Sociedad. Španjolski mediji javljaju da će Svrake iskrcati 70 milijuna eura za usluge mladog napadača, a Isak bi trebao biti predstavljen narednih dana.

Time bi Isak postao najskuplje pojačanje otkako je Newcastle preuzeo PIF fond iz Saudijske Arabije, ali i u čitavoj klupskoj povijesti. Zasad taj rekord drži Joelinton koji je došao iz Hoffenheima za 47 milijuna eura.

Pau Torres Villarreal tražio da ne odradi konferenciju za medije na Poljudu, a UEFA mu odobrila divider

22-godišnji Šveđanin eritrejskih korijena često je bio uspoređivan s Ibrahimovićem zbog njegove visine (192 cm) i osjećaja za gol zbog kojeg je još kao 18-godišnjak stigao u Borussiju Dortmund za 8,6 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider