Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torres o hajdukovcima

Villarreal tražio da ne odradi konferenciju za medije na Poljudu, a UEFA mu odobrila

Pau Torres i igrači Villarreala žele završiti posao na Poljudu, ali upozoravaju da "Hajduk ima igrače koji su sposobni iskoristiti i najmanju šansu"

Pau Torres (Foto: Afp)

Villarrealov branič Pau Torres rekao je da će njegova momčad istrčati u četvrtak na Poljudu kako bi opet pobijedila Hajduk te izborila prolaz u skupinu Konferencijske lige.

"Izaći sutra i ne nastojati pobijediti, bilo bi pogrešno. Oni će se osjetiti snažnima pred svojim navijačima te će nastojati preokrenuti rezultat. Mi, pak, moramo popraviti detalje iz prve utakmice . Potebno je zaključiti ovaj ogled i proći dalje", izjavio je 25-godišnji Torres na konferenciji za medije u gradiću Vila-real.

Hajdukovci znaju s loptom

Hajduk će u četvrtak, od 21 sat, nastojati nadoknaditi poraz od 2-4 iz prve utakmice odigrane prije tjedan dana u Valenciji.

gol expired Najveća ikona Villarreala prisjetila se susreta s Dinamom i najavila uzvrat na Poljudu: ''Znamo da nas čeka vruća atmosfera'' divider

"(Hajduk) ima igrače koji znaju s loptom, koji su sposobni iskoristiti minimalnu šansu, ako im ju pružiš. Također, ima igrače koji dobro napadaju s bokova", napomenuo je stoper Torres koji je u prvoj utakmici odigrao samo posljednjih 30 minuta, jer ga je trener Unai Emery čuvao za prvenstvenu utakmicu s Atleticom.

"Ekipa se dobro fizički spremila tijekom ljetnih priprema. Sada se oporavljaju igrači koji su nastupili u zadnjoj utakmici, a s nama je trenirao i Yeremi Pino koji je osjetio poteškoće tijekom utakmice s Atleticom", rekao je Torres iza kojeg je 137 nastupa u žutom dresu.

Ne zamaraju se poljudskom atmosferom

Kaže da se igrači ne zamaraju atmosferom koja će ih dočekati na Poljudu, gdje se očekuje oko 30.000 navijača.

"Tijekom priprema smo cijelo vrijeme igrali vani, na velikim stadionima, a također smo u nedjelju pobijedili u Madridu ispred bučne publike pa smo sada mirni", rekao je Torres.

gol expired Što se sve događalo kod 11-erca Hajduka protiv Villarreala? Detalj koji se nije vidio u prijenosu divider

"Na terenu će biti nas 11 i oni koji će ući s klupe. Oni koji su, pak, izvan travnjaka ne utječu. Sutra ćemo igrati kao što bismo igrali na bilo kojem drugom stadionu", dodao je.

Villarreal je tijekom ljetnih priprema upisao šest pobjeda i dva remija, a među pobjedama se ističu one protiv milanskog Intera i Borussije Dortmund. U LaLigi je startao s dvije gostujuće pobjede, 3-0 nad Valladolidom i 2-0 protiv Atletica.

Tražili da presice odrađuju na svom stadionu

Lani sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva i polufinalist Lige prvaka deficitaran je na poziciji napadača i lijevog beka, nakon što su ljetos otišla trojica igrača pa se zadnjih dana ondje govori o transferima do zaključenja prijelaznog roka koji završava 1.rujna.

Villarreal - Atletico Madrid Pobjeda Villarreala izazvala kaos u Madridu: Igrač Atletica skoro se potukao s navijačima divider

"Sada je, međutim, najvažnije potvrditi prolazak u Konferencijsku ligu. Klub je spektakularno odradio posao tijekom dosadašnjeg prijelaznog roka. Imamo jaču momčad nego smo imali prošle sezone, a ovo je treća pod Emeryjevim vodstvom, u kojoj svi idemo u istom pravcu", rekao je Torres osvajač Europske lige s Villarrealom (2021.).

Nogometaši Villarreala su u srijedu ujutro odradili trening u svom kampu prije puta prema Hrvatskoj. Od izbijanja pandemije izazvane širenjem koronavirusa konferencije za medije uoči gostovanja održavaju na svom stadionu, a ne gostujućem, što im je dopustila Uefa, jer novinarima pružaju mogućnost "online" sudjelovanja na konferencijama za medije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider