Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pitanje vremena"

Hajduk dodao gas u završnici prijelaznog roka: Nakon dvojice Hrvata stiže i francusko krilo?

Mounir Chouiar slobodan je igrač nakon isteka ugovora s Basaksehirom. Hajduk ga želi dovesti kao pojačanje za krilnu poziciju.

Hajdukov grb (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Na ulasku u posljednjih desetak dana do kraja prijelaznog roka za hrvatske klubove Hajduk je stisnuo gas u nastojanjima da pojača momčad.

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović već je odradio liječnički pregled u Splitu i uskoro se očekuje službena objava da je potpisao s Majstorom s mora, na Poljud stiže i kapetan Osijeka Mihael Žaper, a čini se da je sportski direktor Mindaugas Nikoličius pronašao i pojačanje za poziciju krila, koja je dodatno oslabljena prodajom Jana Mlakara u Pisu.

Mounir Chouiar, 24-godišnji Francuz, u pregovorima je s Hajdukom. Chouiar je slobodan igrač, prije tri tjedna raskinuo je ugovor s istanbulskim Basaksehirom, a primarna mu je pozicija lijevo krilo, dakle točno ona na kojoj Splićani nasušno trebaju pojačanje.

Chouiar, koji ima jedan nastup za U-21 reprezentaciju Francuske, proljetni dio prošle sezone proveo je na posudbi u turskoj Kasimpasi, za koju je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju. Po povratku u Basaksehir, dogovorio je sporazumni raskid ugovora i slobodan je pregovarati s kim god želi.

Turski Koinc Sport piše da je pitanje trenutka kada će biti objavljeno da je Chouiar novi igrač Hajduka, s obzirom na dobre odnose između njegovih zastupnika i čelnika Bilih.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider