Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutno žare i pale

Dvije nadolazeće zvijezde na meti Manchester Uniteda: Ne uspiju li dovesti Kanea, kreću po njih

Manchester United nije odustao od potrage za centralnim napadačem.

Manchester United (Foto: Afp)

Sezona traje, kako u Premier ligi tako i u Europskoj ligi gdje je Manchester United još uvijek prisutan, ali na Old Traffordu nisu odustali od dugoročnog i vrhunskog rješenja na poziciji centralnog napadača.

Njihov prioritet i dalje je Harry Kane, htjeli bi Crveni vragovi dovesti kapetana engleske reprezentacije koji će ovo ljeto proslaviti 30. rođendan, ali Tottenham ne želi prodati Kanea, a posebice ne u klub iz Premier lige.

Tu je na snazi svojevrsna pat-pozicija jer niti Kane nije dosad pokazao neku ludu želju za potpisom novog ugovora sa Spursima dok mu postojeći vrijedi od ljeta 2024. godine.

U međuvremenu, United skenira tržište i okreće se drugim rješenjima, a kako piše Manchester Evening News, na meti su im dva igrača koja ove sezone igraju sjajno u svojim klubovima, a ostavili su i trag na Svjetskom prvenstvu.

To su Mohammed Kudus, 22-godišnji reprezentativac Gane koji igra za Ajax, i godinu mlađi portugalski reprezentativac Goncalo Ramos iz Benfice.

Kudus je ugovorom vezan za Ajax do ljeta 2025., a Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura.

Što se Ramosa tiče, on ima ugovor s Benficom do ljeta 2026. i procijenjen je na 40 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider