Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu jedini

Jedva se spasili ispadanja u drugu ligu, a sada žele najskupljeg dinamovca u povijesti

Marko Pjaca potpisao je za Juventus 2016. godine za odštetu od 30 milijuna eura.

Marcelo Brozović i Marko Pjaca (Foto: Afp)

Godinu dana prije isteka ugovora Marko Pjaca je na izlaznim vratima Juventusa.

Otkako je 2016. godine stigao u Torino iz Dinama za odštetu od gotovo 30 milijuna eura, Pjaca je većinu vremena proveo na posudbama. Nosio je tako dres Schalkea, Fiorentine, Anderlechta, Genoe, a prošlu je sezonu odradio na posudbi u Torinu.

Ovog ljeta neće na još jednu posudbu, već će potražiti novi klub, a prema talijanskom novinaru Nicolu Schiri, to bi mogla biti Salernitana ili pak Sampdoria.

Posebno je zanimljiva priča oko Salernitane, koja se ove sezone na senzacionalan način spasila ispadanja iz Serie A. Iako su većinu vremena tavorili na začelju tablice, sve su preokrenuli u završnici prvenstva.

gol expired Hrvatski reprezentativac mijenja najboljeg braniča Serie A? divider

Upisali su niz od sedam utakmica bez poraza, četiri pobjede i tri remija, i s dva boda prednosti spasili se od ispadanja u niži rang. Kako bi naredne sezone izbjegli dramatičnu borbu za ostanak, čelnici Salernitane žele dovesti provjerena pojačanja.

Prošle sezone potpisali su Francka Riberyja, a sad žele još jedno veliko ime, Edinsona Cavanija, kojem istječe ugovor s Manchester Unitedom. Uspije li u tom naumu, Salernitana bi sljedeće sezone mogla imati sjajan napad.

Na krilima Ribery i Pjaca, a u napadu Cavani...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider