Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan Brazilac

United poslije Lisandra ponovo u šopingu kod Ajaxa: Za dva igrača istrest će im ukupno 160 milijuna eura

Antony stiže u Manchester United za 100 milijuna eura, a nedavno su za Lisandra Martineza platili 60.

Antony (Foto: Afp)

Nekoliko tjedana traje prava transfer saga između Ajaxa i Manchester Uniteda, ali izgleda da će ipak Antony postati članom Crvenih vragova. Nizozemci su uporno odbijali ponude koje su dolazile iz crvenog dijela Manchestera, ističući da su u veoma dobroj financijskoj situaciji.

Ipak, izgleda da se nešto pita i mladog Brazilca koji je sam poručio čelnicima Kopljanika da se osjeća spremnim da novi iskorak u karijeri. Kraj prijelaznog roka je za tri dana, a britanski mediji javljaju da su pregovori pri kraju.

Navodno se radi o čak 100 milijuna eura za usluge brazilskog krilnog napadača.

Nizozemci razočarani potezom

Čelnici Ajaxa bili su uvjereni da će Antony ostati u Amsterdamu prvenstveno zbog nastupanja u Ligi prvaka, no izgleda da je dobio ponudu koju ne može odbiti.

Josip Juranović VIDEO Juranović još jednom briljirao u apsolutnom demoliranju: Celtic na gostovanju zabio čak devet golova! divider

Trener Ajaxa Alfred Schreuder osvrnuo se na transfer.

''Izgleda da se sve vrti oko novaca… Mislim da je to tužno. Živimo u takvom svijetu, sve mi je to tužno i uopće to ne odobravam.''

Ovo je drugi posao koji će United i Ajax zgotiviti ovog ljeta, prvo je stigao argentinski stoper Lisandro Martinez. Ajax će samo od prodaje svoja dva najbolja igrača zaraditi nevjerojatnih 160 miliona eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider