Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DVIJE VAŽNE ODLUKE

Manchester United riješio pitanje vratara i proglasio novog kapetana momčadi

Novi kapetan Manchester Uniteda bit će Bruno Fernandes, dok će mjesto među vratnicama zauzeti Andre Onana.

Andre Onana u finalu Lige prvaka (Foto: Afp)

Manchester United polako dovršava posao za koji zapravo svi znaju već par dana, odnosno otkako se Andre Onana oprostio s navijačima milanskog Intera, na čijim je vratima stajao u finalu Lige prvaka.

Onana je u Milanu bio samo godinu dana

Fenomenalni 27-godišnji Kamerunac u četvrtak poslijepodne je odradio liječnički pregled u Manchesteru i bit će proglašen novim vratarom Crvenih vragova i to nakon samo godinu dana u Milanu.

Yamila Rodriguez Argentinska nogometašica pored Maradone ima tetoviranog Cristiana Ronalda divider

Onana će vjerojatno već danas potpisati ugovor do 2028. godine, s opcijom produljenja do 2029. godine, a prema dostupnim informacijama bi u blagajnu Intera trebalo sletjeti 55 milijuna eura.

Očekivani izbor novog kapetana

Isto tamo je danas potvrđeno kako će novi kapetan momčadi biti portugalski veznjak Bruno Fernandes, inače i ponajbolji igrač momčadi posljednje dvije sezone.

Do promjene kapetana došlo je nakon što je Eric ten Hag prije nekoliko dana tog statusa lišio Harryja Maguirea. To je zapravo bilo za očekivati, budući da nema smisla u tako velikom klubu držati na poziciji kapetana nekoga tko nije član udarnog sastava niti ga ima veliku šansu izboriti.

Hrvatska nogometna reprezentacija Vatreni igrali finale Lige nacija, ali nisu napredovali na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici divider

Čeka se dolazak igrača na kritičnu poziciju

No, ono što navijači očekuju su pojačanja u polju, a vjeruje se kako bi uskoro mogla i ona krenuti dolaziti na Old Trafford. Dosad je odrađen veliki transfer Masona Mounta te povratak stopera Johnnyja Evansa iz Leicester Cityja.

Najviše je tu pitanje centralnog napadača, pozicije koju je proljetos većinom pokrivao Wout Weghorst, no on se vratio u Burnley, odakle je bio na posudbi, a i ne može se reći da je baš opravdao očekivanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider