Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće daleko

Pogba se sprema šokirati navijače Uniteda odabirom novog kluba, ode li tamo mrzit će ga još više...

Paul Pogba mogao bi preseliti iz Uniteda u City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski superstar Paul Pogba ima ugovor s Manchester Unitedom do kraja sezone i sve upućuje na to kako će dogodine preseliti na drugu adresu. Činilo se kako bi se mogao vratiti u Francusku i zaigrati za PSG, ali sad Daily Mail piše kako bi mogao završiti u redovima ljutog gradskog rivala Manchester Cityja.

Daily Mail prenosi kako bi Pep Guardiola s Pogbom popunio prazninu koja će nastati u veznom redu kad iz kluba ode Fernandiho, koji je također najavio odlazak na kraju sezone, a engleski mediji prenose kako Francuz ne bi imao ništa protiv takvog raspleta.

gol expired Paul Pogba u teškom porazu protiv Liverpoola vjerojatno posljednji put navukao dres Manchester Uniteda divider

Unitedovi navijači ionako ga baš ne vole

Navijači Crvenih vragova ionako su bijesni na njega jer od svog dolaska nije isporučio ono što su očekivali, ali ako odluči preseliti u svijetlo plavi dio grada, mogao bi postati jedan od najomraženijih igrača među navijačima Uniteda.

Za Francuza je zainteresiran i bivši klub Juventus, koji bi ga rado vratio u Torino, ali oni su trenutačno daleko ispod Cityjeve razine i zato bi se Pogba mogao odlučiti za nešto novo jer je prije nekoliko dana rekao kako odlazi iz Uniteda jer želi trofeje, a to je nešto što mu aktualni klub trenutačno ne može priuštiti. Teško bi mogao i Juventus pa se zato City čini kao najizglednija opcija…

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider