Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li kraj?

Paul Pogba u teškom porazu protiv Liverpoola vjerojatno posljednji put navukao dres Manchester Uniteda

Francuski superstar Paul Pogba ozlijedio se protiv Liverpoola i više neće igrati ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba vrlo vjerojatno odigrao je svoju posljednju utakmicu za klub protiv Liverpoola. Veznjaku francuske reprezentacije istječe ugovor s Crvenim vragovima ovo ljeto i čini se kako je njegova karijera na Old Traffordu zaključena.

U ponižavajućem porazu od najljućeg rivala u velikom premierligaškom derbiju Pogba je morao izaći u ranoj fazi utakmice zbog problema s potkoljenicom, a daljnje pretrage pokazale su kako ga neće biti oko mjesec dana, a kako je to kraja sezone ostalo još pet utakmica, vrlo vjerojatno više neće zaigrati.

gol expired Novi trener Manchester Uniteda kreće jako: Tjera Ronalda i mnoge zvijezde, računa na samo osam igrača divider

I posljednje što će zapamtiti iz svoje avanture u Unitedu bit će četiri šamara koja je popio od Redsa na Anfieldu...

Oporavak će trajati četiri tjedna

"Liječnik mi je rekao da će mu trebati minimalno četiri tjedna za oporavak, a kako nam je zadnja utakmica krajem svibnja, mislim da više neće igrati ove sezone“, rekao je Ralf Rangnick u najavi utakmice protiv Arsenala.

gol expired Ronaldo prvi put snimljen u javnosti nakon tragične smrti sina, njegov izraz lica sve govori divider

Pogba je ove sezone zaigrao 27 puta i zabio je samo jedan gol, a to bi mu lako mogao biti posljednji za Manchester United jer mu na ljeto istječe ugovor i nema naznaka kako bi ga mogao produljiti.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider