Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao na trening Uniteda

Ronaldo prvi put snimljen u javnosti nakon tragične smrti sina, njegov izraz lica sve govori

Cristiano Ronaldo priključio se treninzima Manchester Uniteda nakon tragične smrti sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dva dana nakon tragične smrti novoređnog sina Cristiano Ronaldo se pojavio na treningu Manchester Uniteda.

Iako je od kluba dobio dopuštenje da može izostati s treninga koliko je god potrebno, portugalska zvijezda je tek propustila prvenstveni dvoboj protiv Liverpoola na Anfieldu (4:0).

Prvi put nakon tragičnog događaja Ronaldo se pojavio u javnosti, uhvatili su ga tako fotografi na stražnjem sjedalu sa slušalicama u ušima na ulazu u kamp, a fotografiju možete vidjeti OVDJE.

Na fotografiji se može jasno vidjeti kako je Portugalac imao shrvani izraz lica od boli i tuge. Ipak je samo 48 sata ranije doživio najgoru noćnu moru svakog roditelja.

Cijeli Anfield ustao i zapljeskao Ronaldu

Inače, na jučerašnjem derbiju engleskog nogometa svjedočili smo emotivnim scernama. Navijači Liverpoola i Uniteda su u sedmoj minuti susreta ustali i zapljeskali Ronaldu i tako mu iskazali podršku u teškim trenucima.

Kako je to izgledalo na Anfieldu možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez čekali su blizance, sina i kćer, međutim tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju svaki roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dečko, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", napisao je Cristiano na Instagramu prije nekoliko dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider