Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Ugledni insajder tvrdi da Manchester City želi Vatrenog, Dinamu stižu milijuni eura?

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ima ugovor s RB Leipzigom do 30. lipnja 2026.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol je na meti Manchester Cityja.

Katalonski strateg Pep Guardiola ne odustaje od svog plana, u ovom prijelaznom roku želi dovesti središnjeg braniča. City na raspolaganju ima Nathana Akea, ali on je blizu potpisa za Chelsea.

Uspiju li ga Bluesi dovesti i ojačati posljednju liniju koja je u istom prijelaznom roku ostala bez dvije ključne figre, Andreasa Christensena i Tonija Rudigera, City će pokušati dovesti Gvardiola iz RB Leipziga koji ga se ne želi tek tako riješiti, piše dobro informirani talijanski novinar Fabrizio Romano.

Neymar i Fred VIDEO Umirovio se poznati brazilski napadač, oproštajni krug odradio na biciklu divider

Otkako je počeo ljetni prijelazni rok, na površinu izlazi sve veći broj engleskih klubova koji su zainterisirani za mladog reprezentativca pred kojim je blistava budućnost.

Leipzig traži bogatu odštetu za Hrvata?

Spominjao se tako interes Chelseaja, Tottenhama, a sada i aktualnog engleskog prvaka koji može duboko "zagrabiti" u vreću novca i isplatiti njemačkog bundesligaša koji želi dobro zaraditi na svom talentu.

Iako popularna stranica Transfermarkt procjenjuje Gvardiola na iznos od 30 milijuna eura, njemački će klub tražiti duplo veći iznos, ako ne i 70 milijuna eura.

To bi moglo razveseliti čelnike Dinama jer imaju pravo na 20 posto od prodaje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider