Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudna situacija

Problemi za zvijezdu Lokomotive koja odlazi u Dinamo: Morao je ranije izaći iz igre

Lukas Kačavenda se sve češće spominje kao novo pojačanje Dinama.

Lukas Kačavenda (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Dominik Livaković i Josip Šutalo donijeli su popriličan iznos u Dinamovu blagajnu, barata se iznosom oko 30 milijuna eura koji s bonusima može još malo narasti, a dio tog novca uložit će se na pojačanja.

Tako su posljednjih dana sve češće glasine da su Luka Stojković i Lukas Kačavenda na pragu potpisa za Modre.

Navodno su već odradili liječnički pregled, tako da je preostao samo potpis ugovora i službena potvrda posla, no na opće iznenađenje mnogih talentirani dvojac je zaigrao za Lokomotivu u porazu od Rijeke na Rujevici.

Navijači Rudeša sa spornom zastavom FOTO Ovome nema mjesta u nogometu: Nacistički simboli u Kranjčevićevoj divider

To nije posve uobičajena praksa u nogometnom svijetu, klubovi ne žele riskirati ozljedu igrača i propast transfera, zbog čega se takvi igrači ostavljaju na tribini. 

No Lokosi su talentirani dvojac ubacili u vatru od prve minute, a čini se da je Kačavenda platio cijenu toga. Već u 19. minuti susreta gosti su bili prisiljeni napraviti zamjenu, Kačavenda je zaradio jedan udarac, zbog čega nije mogao nastaviti utakmicu:

Dominik Livaković Još jedna zvijezda napušta Dinamo: Dominik Livaković sve dogovorio s novim klubom divider

"Žalio se na povredu kuka, nakon duela na liniji, nismo htjeli ići u daljnje probleme ako ne ide", otkrio je Silvijo Čabraja nakon utakmice i tako unio nemir među Dinamove navijače.

Ako su zaista Kačavenda i Stojković odradili liječnički pregled, opravdano se pitaju zašto su zaigrali na utakmici protiv Rijeke. Puno je nepoznanica u ovom slučaju, no kako god bilo nadamo se da Kačavenda nije pretrpio težu ozljedu i da će sve biti u redu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider