Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji strijelac HNL-a

Stiže milijunska ponuda za Miereza: Ovo su detalji, oglasio se i Jose Boto

Ruski klub želi dovesti sjajnog naapdača Osijeka Ramona Miereza.

Ramon Mierez (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Ramon Mierez sezonu je okončao kao najbolji strijelac HNL-a s 19 golova, a to nije prošlo ispod radara skautima europskih klubova.

Ranije se pisalo o interesu Dinama za usluge argentinskog napadača koji već treću sezonu nosi dres Osijeka, no sada se u priču uključio i Lokomotiv Moskva.

"Ako se transfer dogovori, iznos odštete bit će oko 3,4 milijuna eura. Lokomotiv je već razgovarao s klubom i predstavnicima igrača. Plaća igrača može biti prepreka jer napadač traži oko 1,2 milijuna eura godišnje, što je gornja granica za moskovski klub", otkrio je izvor blizak klubu za ruski portal Čempionat.

O interesu ruskog kluba oglasio se i sportski direktor Jose Boto.

"Nitko me nije kontaktirao, nije bilo službenih ponuda. Je li klub spreman prodati igrača? Ne želimo se rastati od Miereza, ponuda bi trebala biti izvanredna", kazao je Portugalac za Sport-Express.

Mierez ima ugovor s Bijelo-plavima do ljeta 2025., odnosno još godinu, a u Osijeku su svjesni da će u slučaju njegova odlaska teško pronaći igrača koji ga može potpuno zamijeniti. Nisu previše skloni prodaji važnog igrača, no sleti li na njihov stol milijunska ponuda, sve je moguće.

Luka Modrić i Kylian Mbappe Insajder otkrio zanimljive detalje: Mbappe ovim potezom pokazao koliko cijeni Modrića divider

Novak Đoković Đoković gubio, urlao na navijače pa se vratio iz mrtvih: Izjavom nakon pobjede zabrinuo Srbiju divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider