Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ne izgleda dobro

Đoković gubio, urlao na navijače pa se vratio iz mrtvih: Izjavom nakon pobjede zabrinuo Srbiju

Srpski tenisač Novak Đoković ima problema s koljenom nakon meča Roland Garrosa.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Novak Đoković velikim je preokretom svladao Francisca Cerundola (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3) za prolaz u četvrtfinale Roland Garrosa, i to nakon više od četiri sata igre!

Bio je to iscrpljujući meč, fizički i psihički, za srpskog tenisača koji je u petom setu potpuno izgubio živce. Više je puta bio u sukobu s navijačima, a onda je puknuo i počeo urlati.

"Ubio bih vas", viknuo je bijesni Đoković.

Ipak, uspio je izdržati do kraja i nakon četiri sata i 39 minuta svladati Cerundola za četvrtfinale velikog turnira. Zanimljivo, to je bio drugi najduži meč na turniru ove godine, a to je još veći podvig ako se uzme u obzir da je prije samo dva dana na terenu proveo četiri sata i 29 minuta.

Čini se da je sve imalo utjecaja na Đokovića jer se nekoliko puta okliznuo na terenu i osjetio bol u koljenu, zbog čega su zanijemjeli njegovi navijači u Srbiji.

"U posljednjih nekoliko tjedana osjećam nelagodu u desnom koljenu, ali nije bilo većih problema dosad. U trećem gemu drugog seta sam se okliznuo. Tražio sam medicinski time-out, pokušao sam to sanirati. Nisam bio siguran trebam li nastaviti, tražio sam lijekove, popio sam jednu dozu poslije trećeg seta.

Trebalo je 30, 45 minuta da prorade, neće lijekovi trajati dovijeka, odradit ćemo provjere. Vijesti su pozitivne, ali ima i nekih briga. Drago mi je što sam četvrti i peti set odigrao bez bolova, ali nikad se ne zna. Igrao sam i s rupturom mišića, postoje razni lijekovi, adrenalin također pomaže. Ne znam što će se dogoditi, hoću li moći izići na teren", poručio je nakon meča.

Luka Modrić i Kylian Mbappe Insajder otkrio zanimljive detalje: Mbappe ovim potezom pokazao koliko cijeni Modrića divider

Marco Pašalić Marco Pašalić otkrio: "Razgovarao sam s Dinamom i Hajdukom, ali..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider