Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rok istječe

Engleski velikan prvi u utrci za Olma: Žele li ga jeftinije, morat će sve riješiti do subote

Liverpool je navodno jako zainteresiran, do subote ga može dobiti za 60 milijuna, a nakon toga koštat će ih puno, puno skuplje.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Bivši dinamovac Dani Olmo poslije minulog Eura jedan je od najtraženijih igrača na Starom Kontinentu, a posljednji je u red stao otočki velikan Liverpool.

Engleski mediji pišu kako su Redsi posljednjih nekoliko dana u utrci za Danija pretekli klubove iz Manchestera, City i United i odnedavno je prvi favorit za njegov angažman.

Olmo bi trebao biti prvo veliko pojačanje Arnea Slota, koji je nedavno preuzeo klub od Jürgena Kloppa.

Golemi potez za Liverpool

"Transfer Danija Olma trebao bi biti ogroman potez Liverpoola na tržištu, nešto kao kad je Gakpo stigao na Anfield, a čini se da su trenutačno u najboljoj poziciji za dovođenje zvijezde Eura", piše Four Four Two.

Španjolac ima izlaznu klauzulu od 60 milijuna eura, koja je trebala isteći zaključno s današnjim danom, ali Fabrizio Romano javio je kako je ona produžena za još pet dana.

Englezi dodaju kako se City u međuvremenu povukao iz utrke jer je Kevin de Bruyne odustao od selidbe u Saudijsku Arabiju.

Alvaro Morata Morata nakon osvajanja Eura zahvalio Iniesti i igraču koji je odbio Srbiju: "Da nije bilo njih..." divider

Španjolska slavi naslov prvaka Španjolska je spasila Euro i nogomet: Fantazija ispred robota i ubojica ljepote, Hrvatska je trebala puno bolje divider

Španjolski navijači u Splitu VIDEO Incident u Splitu nakon finala Eura: Španjolci okružili Engleze pa ih zasuli bocama i stolicama divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL